Презентовано новий медійний ресурс для аграріїв – АгроФМ

На конференції «Органічне землеробство. Пріоритети 2017-го», яка проходила в Одесі 16-17 березня, було презентовано новий інформаційний ресурс для аграріїв – радіо АгроФМ  (Фармерс медіа).  «Це радіо для хліборобів та хлібоїдів, – заявив керівник цього медіа-проекту Олександр Журавель, – сподіваємося охопити досить широку аудиторію, оскільки до виробництва та споживання сільськогосподарської продукції в нашій країні причетні мільйони людей. Це не лише фермери, керівники великих та середніх господарств, а й власники присадибних ділянок, дачники, а також всі, хто цікавиться сільським господарством, життям на селі та здоровим харчуванням».

Керівник проекту повідомив, що новий засіб масової інформації висвітлюватиме актуальні проблеми агропромислового комплексу України, інформуватиме про технологічні інновації, зміни в аграрній політиці, у податковому законодавстві, розповідатиме про історії успіху і навпаки, – конкретні біди і турботи сільгоспвиробників. Радіо спільно з експертами, агрономами-практиками, науковцями відслідковуватиме сучасні тенденції аграрного ринку в розрізі всіх культур та галузей, намагатиметься спрогнозувати розвиток ситуації та дати конкретні поради. А тому «Огляд ринків від експерта» буде ключовою рубрикою денної програми, в рамках якої фахівець певної галузі аналізуватиме ціни на продукцію, котру виробляє фермер: зернові, овочі, фрукти, м’ясо, нішеві культури, а також на основні ресурси, котрі виробник закуповує – зокрема міндобрива, ПММ, насіння, ЗЗР та інше. Експерт інформуватиме про ціни, які склалися на сьогоднішній день по регіонах, і прогнозуватиме їхню динаміку.

Журналісти «АгроФМ» не лише записуватимуть інтерв’ю у впливових державних посадовців, політиків, відомих виробників, голів аграрних асоціацій, а й зустрічатимуться з ними у прямому ефірі, де слухачі зможуть поставити їм прямі запитання. «На відміну від політики, технологічні питання не втрачають своєї актуальності протягом тривалого часу. Тобто одна з головних цілей радіо – підвищення культури землеробства та ефективності українського АПК. Але важливо також підвищувати культуру споживання. Хлібороби виробляють, а хлібоїди споживають, тож наша місія полягає в тому, щоб налагодити між цими двома спільнотами канал комунікації, взаєморозуміння та взаємоповаги», – підкреслив Олександр Журавель.

В ефірі буде багато легкої позитивної музики українських та іноземних виконавців. Передачі починатимуться дуже рано, щоб господар перед тим, як вийти в поле, міг почути корисну інформацію, новини, погоду та анонси на прийдешній день. У слухача буде можливість на одному ресурсі послухати або  подивитися у відеоформаті різні виступи чи інтерв’ю на певну тему за останні роки. Це буде особливо зручно, коли аграрій  зайнятий якоюсь марудною роботою.

«Ми позиціонуємо себе як позитивне ЗМІ, тому розважальні сторінки, жарти будуть невід’ємними складовими наших передач, адже вражаючих жахів і всілякого негативу і так занадто багато як у медіа-просторі, так і в реальному житті»,  – наголосив керівник проекту. «АгроФМ» працюватиме у форматі Інтернет-радіо.

Знайти та слухати його можна за адресою www.agro.fm

Пропозиції та відгуки від слухачів редакція чекає за адресою [email protected], або в мережі фейсбук Agro FM.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry