В Одесі відбулося Свято вина та сиру

18-19 листопада на Одеському сільськогосподарському ринку «Початок» проходило Свято вина та сиру, організоване компанією «Інфоіндустрія» в рамках канадського проекту розвитку плодоовочівництва UHBDP.В заході беруть участь близько двохсот підприємців – виробників вина та сиру з південних регіонів України. Учасників свята привітали керівник проекту UHBDP Дмитро Ніколаєв. «У дрібних виробників, яких ще ніхто не знає, є можливість заявити про себе, – наголосив Дмитро Ніколаєв у своїй промові. – Ми бачимо, як знання, одержані фермерами з допомогою нашого проекту, конвертуються у вміння вести бізнес. Адже асортимент і якість продукції рік у рік поліпшуються Сподіваємося, що після цього заходу у вас виникне багато нових ідей…».

Дмитро Гордійчук назвав виробників вина і сиру митцями, які вкладають у свою продукцію часточки душ. Така продукція, на його переконання, обов’язково знайде свого споживача не лише в Україні, а й за кордоном.

«Виноробство – це сімейна традиція, яка передається від батьків і дітей, ми докладаємо усіх зусиль, щоб її підтримати. Надаємо для цього наші можливості», – сказав  директор сільськогосподарського ринку «Початок» Олександр Воропаєв.

 

В рамках свята проходить науково- практична конференція «Ефективність переробки виноградної продукції, як шлях розвитку виноградарства», яку розпочав своєю доповіддю радник Комісії при Міністерстві аграрної політики, голова ГО «Укрсадпром» Володимир Печко.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry