Bayer прискорює інновації насіннєвих технологій

Нові розробки в галузі насіннєвих технологій сприяють стабільності, допомагаючи більшості фермерів досягти успіху в сільському господарстві.

Нещодавня консолідація в глобальній насіннєвій галузі створила величезні можливості для подальшого впровадження інновацій у сільському господарстві. З придбанням Monsanto, Bayer об’єднує деякі з кращих технологій з точки зору насіння та ознак, хімічного та біологічного захисту рослин та цифрових інструментів для адаптації ряду інноваційних рішень, які не тільки допомагають живити зростаюче населення світу, але й сприяти сталому сільському господарству та пом’якшенню ризиків, пов’язаних із зміною клімату. Сильна прихильність Bayer до досліджень і розробок допомагає прискорити інновації в багатьох різних сферах, включаючи технології, що застосовуються в насінні.

Ця місія ілюструється Bayer SeedGrowth, нашим повністю інтегрованим рішенням для застосування насіння, що допомагає виробникам оптимізувати продуктивність насіння, що дозволяє компанії надавати інноваційні продукти для обробки насіння у поєднанні з відповідними методами управління у всьому світі.

Зосереджуючись на зменшенні ризиків, інновації та партнерство, компанія може доставляти продукти для обробки насіння, які максимізують врожайність і уникають негативного впливу на здоров’я людини та навколишнє середовище. Біологічна обробка насіння стала зростаючим важливим аспектом сталого сільського господарства. У партнерстві з світовими лідерами в області біологічних рішень, таких як Novozymes, Bayer SeedGrowth знаходиться на передньому краї розвитку біологічних речовин.

Нещодавно Bayer SeedGrowth збирався запустити низку нових технологій нанесення насіння в деяких європейських країнах. До них відносяться JumpStart® і ProStablish®, дві біологічні продукти для обробки насіння для пшениці, які показали збільшення врожайності більш ніж на три відсотки.

 

 

Інфоіндустрія

за матеріалами news.agropages.com

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry