Демидівський консервний завод: “Дон Бекон” і “Чічарон”

Демидівський консервний завод нещодавно презентував новий продукт – чипси “Чічарон”, що продаються під торговою маркою “Дон Бекон”. Особливість продукту в тому, що це не звичайні картопляні чи кукурудзяні чипси. Хрустики виготовляють зі свинячої шкіри. Чічарон – це і є назва шкірок свиней.

Зараз виробники мають лише приблизні прогнози для нового товару, але плани амбітні – зайняти близько 10% ринку чипсів в Україні.

Віктор Корсак, голова ради директорів “VolWest Group”, до якої входить Демидівський консервний завод, розповів про “Чічарон” минулого тижня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків під час лекції “Як розбудувати мультибрендову корпорацію”, що була організована в рамках проекту “Школа свідомого громадянина”, повідомляє rayon.in.ua.

“Мають завжди бути бізнеси – знаки запитання, тобто ми не знаємо, що вийде у результаті. Наприклад, ми запускаємо дуже цікавий продукт “Чічарон”. Ми не знаємо, що з нього буде, але хочемо забрати 10 % ринку”, – говорить пан Корсак.

Meat-Inform

Інфоіндустрія