Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за 9 місяців

18 жовтня 2018 року відбулася колегія «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2018 року та завдання на IV квартал 2018 року».

Засідання відбулося за участю Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи, Першого заступника Голови Андрія Жука, заступника Голови Анни Андрущак, начальників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, керівників регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, директорів державних науково-дослідних контрольних інститутів, ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», ДП «Укрветсанзавод», представників Мінагрополітики.

Директор Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю у сфері насінництва і розсадництва Андрій Челомбітко доповів про роботу департаменту за звітний період. З-поміж іншого він виокремив проблематику поводження, зберігання та використання засобів захисту рослин. Андрій Челомбітко зауважив, що зараз в регіонах провадяться відповідні навчання та масштабна роз’яснювальна робота серед суб’єктів господарювання. Крім того, Держпродспоживслужба напрацювала ряд законодавчих ініціатив, які передбачають новації щодо посилення відповідальності за використання пестицидів та агрохімікатів, а також запроваджують ряд вимог до інформування про роботи з пестицидами тощо.

Інфоіндустрія

за матеріалами consumer.gov.ua

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry