«Поперчимо» у новому випуску журналу «Агроіндустрія»

 Ви багато відпочивали на новорічні свята? Якщо ви фермер-тепличник, то ні. Редакція «Агроіндустрії» також працювала в шаленому темпі і очікує з друку лютневий випуск журналу, в якому багато йдеться про теплиці.

На обкладинці —  букет із перцю, який нагадує, що скоро весна і новий агросезон.

Солодкий перець – одна з найпопулярніших культур для вирощування у теплицях, і ми акцентуємо увагу на його примхах. Це одна з найбільш вологолюбних овочевих культур. Висока потреба у воді зумовлює необхідність постійного моніторингу її якості. Тому встановлено чіткі обмеження для концентрації хімічних елементів та сполук у воді. Наприклад, допустимий вміст сірки становить 200 мг/л. Цю особливість потрібно враховувати при виборі добрив.

Сонце в теплиці – це не тільки джерело світла, але й тепла. Як ним скористатись? Дізнавайтесь з лютневого випуску.

В Україні томати зимою вирощують лише в теплиці, але в світі десь завжди томатний сезон. До вашої уваги огляд світового ринку томатів станом на початок січня.

Ціни на овочі борщового набору стрімко ростуть, то ж час вирішувати: вирощувати чи ні? Пропонуємо цінові прогнози  на квітень 2018 року від профільних експертів агроринку.

Нішеві культури – завжди родзинка журналу. У лютому дізнавайтеся максимум технологічних моментів щодо вирощування селери.

Захист бобових – це проблема на сьогодні, адже в Україні не вистачає зареєстрованих препаратів. Але скоро на допомогу прийдуть вітчизняні виробники ЗЗР.

Маркетинг, просування товару, інтернет – як їх пов’язати? Читайте про думки закордонних експертів та збільшуйте свої продажі. Фермерам-учасникам проекту UHBDP це вже вдається.

Ще трохи про технологію закладки горіхової плантації та бізнес на солодкій кукурудзі – отакий насичений вийшов номер!

 

Инфоиндустрия