Реалізація харчів в Україні становить 21% обсягу промислових товарів

За даними Державної служби статистики України, у січні –жовтні 2017 року реалізація продукції харчової промисловості сягнула 364,8 млрд грн, що відповідає 21,2% від усієї національної промислової продукції.
Традиційно, найбільшу частку посідає виробництво олії та тваринних жирів, яких було реалізовано на 103,9 млрд грн, що склало 6% від загального обсягу всієї промисловості.За іншими позиціями харчової переробки за 10 місяців 2017 року було реалізовано у виробництві:

– м’яса та м’ясних продуктів – на 50,7 млрд грн (2,9% від промисловості);

– молочних продуктів – на 42,7 млрд грн (2,5% від промисловості);

– хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 25 млрд грн (1,5% від промисловості);

– інших харчових продуктів – на 46,4 млрд грн (2,7% від промисловості);

– напоїв – на 38,8 млрд грн (2,3% від промисловості).

У січні-жовтні 2017 року обсяг реалізованої харчової продукції за межі країни склав 99,5 млрд грн, що відповідає 27,3% від усієї продукції харчової промисловості у зазначений період.

 

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry