Сироварня «Добра ферма» із Богуславщини представила свою продукцію на “Зеленому тижні”

Локальний виробник сирів «Добра ферма» планує вихід на зовнішні ринки. З цією метою компанія як учасник побувала на виставці «Зелений тиждень» в Берліні (Німеччина). Про це розповів власник ферми Тарас Ложенко, пише AgroPortal.ua.«На виставку «Зелений тиждень» сироварня поставила витримані сири, щоб отримати фідбек від європейських фахівців. На жаль, ми маленька ферма, і не змогли собі дозволити відправити туди нашого представника. Тому поки чекаємо відгуки про наші сири», – розповів Тарас Ложенка.

Він також зазначив, що в компанії розглядають можливість виходу на експорт, проте остаточне рішення ще не прийнято.

«З європейськими виробниками важко конкурувати, до того ж в Європі не дуже поспішають купувати наші сири, їх більше цікавлять внутрішні продажу продукції власного виробництва. Можливо, наш зовнішній ринок – це буде не Європа», – зазначає Тарас Ложенко.

За словами власника ферми, обсяги виробництва порівняно невеликі – в день переробляється 1 т молока, з якого виробляється 100 кг сиру, але потужності дозволяють виробляти більше.

«Ми не женемося за кількістю, нам важлива якість. Зараз ми в пошуку свого клієнта, який вибирає якісні сири і піклується про своє здоров’я», – підсумував Тарас Ложенко.
Сімейна ферма з сироварнею «Добра ферма» знаходиться в с. Івки, Богуславського р, Київської обл. Крім утримання кіз, виготовлення сирів «Добра ферма» заснувала перший в Україні «Музей сиру».

UkraineFood.org

Инфоиндустрия

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry