ТОВ «Сігнет-Центр» планує взяти вищу сходинку цукрової якості

У 2019 році цукровий завод ТОВ «Сігнет-Центр» планує збільшити частку виробництва цукру І категорії до 60%. Про це повідомляє компанія у своєму корпоративному журналі.

Із завершенням виробничого сезону цукровий напрямок Сігнет одразу приступає до підготовки до наступного сезону.

«Так у цукровиків повелося, що підготовчий етап до наступного виробничого сезону припадає на зимові місяці. Маємо час проаналізувати минулі періоди, зробити необхідні висновки, намітити плани на майбутні ремонти і виробництво», — зазначив Анатолій Манойленко, технічний директор цукрового заводу.

Завдяки постійним модернізаціям, цукровий завод ТОВ «Сігнет-Центр» за ефективністю виробництва входить у ТОП-10 підприємств НАЦУ «Укрцукор».

На цей рік на цукровому заводі заплановано низку заходів, які дадуть змогу закріпити отримані показники минулих періодів, а по деяких напрямках цукровиробництва — покращити результати.

Насамперед це: оновлення обладнання; удосконалення технологічних схем із застосуванням сучасних засобів автоматики та управління; капітальний ремонт, модернізація, автоматизація наявного обладнання; навчання та підготовка обслуговуючого та технологічного персоналу; удосконалення системи оплати праці тощо.

«Ми сподіваємось, що впроваджені заходи дозволять нам під час виробничого сезону 2019 року збільшити потужності переробки буряків до 2,9 тис. т на добу, знизити затрати газу на 1 т переробки до 27 м3, а також отримати цукор І категорії у межах 60% від загального виробництва», — розповів технічний директор.

Так, у 2019 році планується заміна вакуум-апаратів ІІІ продукту, за рахунок обладнання від українського виробника — компанії «ТМА». Загалом, для оновлення обладнання цукрового заводу заплановано капітальні інвестиції на рівні 480 тис. дол..

«У березні вже розпочато монтажні та підготовчі будівельні роботи, згідно з узгодженими інвестиційними планами. Залучена частина персоналу відділу головного енергетика та відділу КВП і А. Постійно ведеться відвантаження цукру, патоки, жому. Однак основні ремонтні роботи розпочнуться у квітні-травні», — зазначив Анатолій Манойленко.

Укрцукор

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry