Україна виходить на новий рівень безпечності виробництва м’яса

Інспектори та офіційні лікарі Держпродспоживслужби пройшли дистанційне навчання щодо підвищення рівня обізнаності стосовно вимог Європейського Союзу до виробництва м’яса птиці та продуктів з нього. Курс, вивчений українськими спеціалістами, має назву “Основи та правила офіційного контролю на підприємствах-експортерах замкнутого циклу виробництва продукції птахівництва”. Слухачам програми з підвищення кваліфікації вручили документи, які підтверджують проходження дистанційного навчання.У середу, 16 січня, відбулося вручення сертифікатів фахівцям, які пройшли курс. Участь у заході взяв голова Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа, який наголосив на важливості набуття нових компетенцій і анонсував проведення інших дистанційних курсів.

Сертифікати слухачам курсу “Основи та правила офіційного контролю на підприємствах-експортерах замкнутого циклу виробництва продукції птахівництва” вручали завідувач Сектору дистанційного навчання Наталія Костіна та директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль.

Раніше представники Держпродспоживслужби також пройшли курс “Державний контроль діяльності операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин”.

Meat-Inform

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry