В Індії зменшується виробництво цукру

За жовтень-січень індійські цукрові заводи виробили 12,85 млн т цукру — майже на 10% менше, ніж роком раніше, оскільки підприємства в ключових виробничих штатах завершують роботу передчасно через нестачу тростини. Про це повідомляє The Financial Express.

Падіння виробництва може підняти місцеві ціни і змусити найбільшого в світі споживача цукру дозволити безмитний імпорт для підтримки світових цін. Станом на 31 січня із 149 цукрових заводів, що почали свою роботу в штаті Махараштра, 91 завод вже припинив переробку, як повідомила Асоціація цукровиробників Індії.

Експерти вважають, що у 2016/17 МР в Індії виробництво цукру може знизитися до 21,3 млн т — найнижчий рівень за останні 7 років та на 9% нижче, ніж передбачалося раніше, оскільки посуха зменшила поставки цукрової тростини в основних виробничих штатах.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry