AGRITECHNICA 2019 – відповіді на головні питання аграрної сфери

З 10 по 16 листопада 2019 року в Ганновері(Німеччина) відбудеться одна з найбільших у світі сільськогосподарських виставок AGRITECHNICA 2019.  Вона  має дати відповіді на головні питання аграрної галузі, представить найсучасніші інновації у цій сфері, повідомили під час брифінгу в рамках конференції LFM директор Східно-Європейського відділення Міжнародної асоціації сільського господарства і продовольства DLG Ольга Хунгер та директор українського офісу  DLG Юлія Бондаренко.У заході мають взяти участь близько 2750 учасників з 51 країни та понад 400 тис відвідувачів. Загальна площа виставкового комплексу понад 40 га. Організатор виставки DLG в рамках головної теми виставки «Global Farming – Local Responsibility зверне увагу на взаємозв’язок світових агросистем, сировинного товарообігу і локальних технологічних рішень. Для цього на спеціальних експозиціях DLG об’єднає теми захисту навколишнього середовища з високими технологіями. На спеціальній експозиції Protecting Yield &Nature»(Збережемо урожай і природу) в павільйоні 21 представлять природоохоронні рішення для запобігання втрат врожаю. У павільйоні 21 на спеціальній експозиції «Акр знань – інноваційні концепції для дрібнотоварного сільського господарства» представлять переваги впровадження інноваційної техніки в сільськогосподарські системи різних континентів світу.

AGRITECHNICA 2019 – торговий майданчик сільськогосподарської техніки №1 в світі, з них понад 1700(60%) іноземних експонентів. Найбільше з Італії(366), Китаю – 158, Туреччини – 113, Нідерландів-110, Франції – 98, Австрії – 77, Польщі – 64, Великобританії – 60, Данії – 58, Іспанії – 51, США – 50, Фінляндії – 47, Канади – 37, України – 30.

Вперше в цьому році для новинок в розділі системи і компоненти DLG проводить окремий конкурс інновацій «Systems & Components Trophy- Engineers Chois». Переможців обирає журі, до складу якого входять інженери-конструктори машинобудівних підприємств, які беруть участь у виставці.

Головне місце зустрічі для відвідувачів з усього світу на AGRITECHNICA 2019 – International Vizitors Lounge. Цього року вона знаходиться в павільйоні 21, стенд B29, безпосередньо біля стенду DLG. У лаунж-зоні для міжнародних відвідувачів іноземні гості можуть провести зустрічі з їхніми діловими партнерами і спланувати своє перебування на виставці.

Додаткову інформацію про виставку можна знайти на www.agritechnica.com, або звернутися в офіс DLG  в Україні y.bondarenko@dlg.org 093 352 88 65 Юлія Бондаренко.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry