“Вітамінна коробка” підкорює серця киян

Що робити фермерам, коли закрили ринки, а сформувати достатньо велику партію овочів та салатів для мережевих супермаркетів вони не в змозі? Тим більше, що в супермаркетах обсяги закупівлі не збільшились на стільки, на скільки впали продажі фермерів.

Фермери Півдня України звертались до всіх хто працював з ними в рамках технічної та консультативної допомоги. Передусім, це Канадський проект UHBDP1, Інформагенція «Інфоіндустрія»2 та Агрокооператив «УкрАП»3. Особливу активність проявила Рада Фермерів жінок Запорізької області. Нарешті вихід із ситуації запропонували Наталія Гордейчук («Інфоіндустрія») та Анна Морозова («УкрАП»), які почали розробляти ідею доставки овочів та салатів до великих міст. Передусім, до Києва. Так народився проект «Вітамінна коробка» та сайт vitaminbox.com.ua

Досвід доставки та реалізації великих партій салатів та овочів у кооперативу «УкрАП» вже був, а ідея залучити якомога більше фермерів, що працюють з «Інфоіндустрією» та проектом UHBDP дозволила розширити коло постачальників якісних українських продуктів. При цьому, спектр продукції неймовірно широкий та різноманітний.

На фоні дуже низьких обсягів вивозу фермерської продукції, ця робота за своєю важливістю сягнула рівня антикризових заходів, які запроваджуються наразі навколо нас для спасіння українців. Спасіння фермерів так само потребує нашої допомоги.

Проект «Вітамінна коробка» повністю прозорий та людяний. В цей час саме людяності та підтримки не вистачає нам всім. Малий бізнес та фермерство – основа майбутньої української аграрної спільноти. Долучайтесь друзі до Вітамінної коробки, яка готова до співпраці, кооперації та спільного розвитку!

1 – Український проект бізнес розвитку плодоовочівництва, uhbdp.org, запроваджується з 2014 року

2 – ТОВ ІA «Інфоіндустрія», Інформагенція, заснована в 2011 році, об’єднує журнал «Агроіндустрія», радіо Agro.FM та сайт infoindustria.com.ua, організовує заходи в аграрній сфері, виставки, конференції, форуми

3 – Кооператив «УкрАп», заснований в 2018 році, об’єднує фермерів України, які вирощують овочі: часник, броколі, салати, гарбуз, овочі борщового набору.

Замовляйте! Vitaminbox.com.ua

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry