Рекомендації від BIONA: як зберегти врожаї у сьогоднішніх реаліях

Одним з найбільш складних і найменш керованих ризиків у сільському господарстві – є природно-кліматичний. Погодні умови, які  склалися цього року, завдали чимало шкоди озимим і яровим посівам та поставили під загрозу якість і кількість врожаю багатьох сільськогосподарств.

 

 

Тепла зима, перепади температур навесні, у деяких регіонах до нижче 0°С, буревії. Всі ці фактори не тільки «вбили» частину посівів, але й сприяють росповсюдженню фітопатогенів (бактеріальних і грибних збудників захворювань рослин) у ґрунтах і на самих ослаблених рослинах через стресові фактори навколишнього середовища.

 

Нажаль, химічні протруйники чи хімічні елементи живлення часто застосовують у землеробстві масивно і не раціонально, чим спричиняють шкоду своїм ґрунтам, ґрунтовим водам, комахам-запилювачам та корисній ґрунтовій мікрофлорі. Через це завдається шкода не тільки навколишньому середовищу та посівним ґрунтам, а і людині, яка буде використовувати зібрані врожаї. У кожного сільгоспвиробника є вибір між поступовою втратою врожайності своїх земель, або стабільним отриманням чудових та безпечних у споживанні врожаїв у випадку раціонального поєднання синтетичних добрив та препаратів біологічного походження.

 

Результатом використання біологічних препаратів у сільскому господарстві буде стабільність та прогнозованість отримання високих врожаїв кожного наступного сезону із зменшенням витрат на мінеральні добрива та протруювачі.

 

Виробник біологічних препаратів BIONA в Україні, компанія “Біонасервіс”, науково-виробничий комплекс якої знаходиться у м. Бориспіль, Київської області, як і весь аграрний сектор сьогодні, стоїть на сторожі родючості та працює, допомагаючи виробництвам не втрачати прибутки навіть у складних умовах.

 

Для обробки по вегетації з упевненістю рекомендуємо нашим аграріям біофунгіцид та джерело мікроелементів «Нива2Б NEW», який не завдає опіків, реально стримуює та пригнічуює ровиток і розповсюдження патогенів. Унікальність препарату у тому, що він також містить важливі мікроелементи, які необхідні рослинним культурам у період зростання. Біопрепарат «Нива2Б NEW» за багаторічний досвід зарекомендував себе на ринку, як ефективний стримувач росповсюдженню грибкових захворювань, що має профілактичну дію.

 

Необхідним у період вегетації є комплекс макро- та мікроелементів, натуральних стимуляторів росту, що може вирішити  лінійка продуктів «Sanny Mix»  від ТМ BIONA.

 

Що стосується інсектицидних хімічних препаратів і перітроїдів – з одного боку вони можуть викликати опіки та знищувати корисних комах-запилювачів, а з іншого починають розкладатися при температурах вище 26 °С, це ще й при прогнозах про затяжну весну та спекотне літо, яке нам обіцяють. Альтернативою є  біопрепарат – «Лепідоцид»  з новим активним продуцентом трьох різновидів ендотоксинів, який вражає більш ніж 250 видів личинок лускокрилих шкідників.

 

Біопрепарати дозволяють знизити ризик негативного впливу хімічних препаратів та сприяють відновленню ґрунтів. Збільшують кількість та якість врожаїв!

 

Продукція торгівельної марки BIONA є незамінною при таких умовах вирощування рослин у сьогоденні.Пропонуємо ознайомитися з нашою продукцією більш детально за телефонами:

 

+38 (098) 185-33-33

+38 (099) 185-33-33

Або на сайті: www.biona.ua

 

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook: https://www.facebook.com/biona.ua/

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry