Укрхімтрансаміак збільшив транзитні обсяги за перший квартал на 17,8%

За результатами І кварталу 2021 року державне підприємство «Укрхімтрансаміак» перевиконало плани з транзитного транспортування рідкого аміаку на 17,8%. Так, уподовж трьох місяців поточного року було відтранспортовано до резервуарів-сховищ Одеського припортового заводу 637 233 тис. тонн аміаку (+96 233 тис тонни до плану; планувалося – 541 тис. тонн). Про це на виробничій нараді повідомив очільник держпідприємства Вадим Двойнос.

«Навіть з огляду на карантинні обмеження, які діють у зв’язку з пандемією, ДП «Укрхімтрансаміак» вдалося відтранспортувати через магістральний аміакопровід «Тольятті-Одеса» значно більші від запланованих обсягів рідкого аміаку. Це  стало можливим завдяки згуртованості і злагодженості роботи усіх департаментів та служб. Позитивно на динаміку з транзитного транспортування  вплинуло також оптимально сплановане навантаження між замовниками послуг з транзиту», – зазначає В. Двойнос

Транзит російського аміаку збільшувався протягом останніх двох років. Не малу роль відіграють динамічний попит на аміак на світовому ринку та злагоджена робота Укрхімтрансаміаку та Одеського припортового заводу.

За матеріалами ДП Укрхімтрансаміак

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry