Голандська суниця в Україні набирає популярності

Українські аграрії все більше уваги приділяють ягідництву, де провідною культурою залишається суниця. Лідери європейського ринку, голандські виробники, велику увагу приділяють технологіям. Впровадження та вдосконалення нових сортів неодмінно пов’язано із поєднанням наукового підходу та практичних навиків, тож компанія Рапо (RAPO) ділиться з українським ягідниками надбаннями і секретами вирощування суниці. Вебінар щодо перспектив вирощування високопродуктивних сортів суниці проводиться в Києві за участі спікера компанії Шарлотти ван Майєр.

Запрошуємо до участі та просимо Вас ознайомитись із деталями заходу.

«Перспективи голландських сортів суниці в Україні, знайомство з новинкою сезону 2022»

На вебінарі ми розглянемо:

 Основні сорти суниці садової голландського виробника Рапо (RAPO) та перспективи їх вирощування в Україні.

  • Познайомимося з новинкою сезону – сортом ВЕРДІ. Розглянемо характеристики сорту: показники врожайності, цикл вирощування, вимоги до ґрунту і ін.
  • Розглянемо особливості перевірених сортів, котрі дозволяють збільшити врожайність та зменшити затрати на вирощування культури.
  • Звернемо увагу на фактори, котрі потрібно враховувати при виборі сортів суниці садової для промислового вирощування в різних кліматичних умовах.
  • Обговоримо характеристики якісного, безвірусного посадкового матеріалу з високою врожайністю.

Ягідництво – сегмент бізнесу, що динамічно розвивається в Україні. Щороку кількість нових сортів зростає, так само, як і попит на продукцію та посадковий матеріал. Але для того, щоб пропонувати ринку конкурентну ціну, що дозволяє отримати хороший дохід, фермерам і власникам бізнесу важливо бути в курсі актуальних новинок.

Розсадник декоративних та ягідних культур «Лотос К» запрошують усіх, хто цікавиться новинками у сфері виробництва суниці садової на онлайн зустріч зі спеціалістом з продажу та консалтингу голландської компанії RAPO Шарлоттою ван Майер (Charlotte van Meer).

Компанія RAPO – виробник саджанців з 1975 року, експортує продукцію в країни Європи та Азії, виробничі площі складають 175 Га. Шарлотта ван Майер надасть детальний огляд характеристик нових сортів, технологій вирощування та можливостей застосування цих технологій у кліматичних умовах українського регіону.

 Вебінар буде корисний: фермерам, керівникам та власникам фермерських господарств, селекційним будинкам, агрономам із полуниці та ягідних культур, і всім, хто збирається займатися промисловим вирощуванням суниці садової.

 Спікер

Шарлотта ван Майер працює спеціалістом з продажу та консалтингу в компанії Rapo bv в Нідерландах з червня 2019 року.

Підприємство спеціалізується на розмноженні  рослин садової суниці, спаржі та підщеп. В асортименті фріго та свіжі рослини для продажу на міжнародному ринку.

Компанія також є акціонером селекційного дому  Fresh Forward.

Модератор

Кукуруза О.Є. – агроном, спеціаліст з великим досвідом роботи в сфері агрономії.

Участь вільна за попередньою реєстрацією*, посилання на реєстрацію.

 Дата: 08.12.2021

Час проведення: 19:00 – 20:30.

Деталі за телефоном: (096)-451-92-72, Марина

*Запис вебінару надається лише учасникам, що зареєструвалися.

** Мова проведення вебінару: англійська (переклад на українську мову).

Приєднуйтесь, буде цікаво та пізнавально!

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry