“Епіцентр К” планує займатися переробкою

У компанії “Епіцентр К” є плани йти в переробку – переробляти пшеницю на борошно, а з часом і кукурудзу. У Вінницькій області, є два млина. Зараз підприємство переробляє 50-80 т пшениці за добу, випускаючи борошно вищого сорту (ТМ «Вінницьке борошно»).

“В глобальних масштабах ми ще думаємо, тому що Україну розглядають як постачальника сировини, в основному. Напрямки глибокої переробки кукурудзи та пшениці поки що лише прораховуємо”, – повідомили в компанії.
Один млин у Вінницькій області потужністю 15 т/добу задовольняє потреби пайовиків. “Ми роздаємо борошно пайовикам”, – розказала Світлана Нікітюк, заступник директора аграрного департаменту з елеваторного напрямку «Епіцентр К», керівник відділу трейдингу.
Другий млин у селищі Гнівань переробляє від 50 до 80 т пшениці на добу.
Борошно фасується в упаковки по 2-5 кг, і продається в мережі “Епіцентрі”, а також постачається насипом на макаронні фабрики. “Слідкуємо за ринком. Поки що працює лише одна лінія, проте є можливість запустити і другу лінію. Вже маємо сталі контракти з “Хлібними традиціями”, зокрема”, – розказала Світлана Нікітюк.
Млини переробляють пшеницю, вирощену “Епіцентр К”. “Підприємство втілює вислів “з лану до столу. Далі будемо продовжувати”, – відзначила Нікітюк.
 
 
ІА “Інфоіндустрія”
Читайте нас у Telegram

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry