29.02.2020
Сімейний бізнес Alpicat, що займається виробництвом фруктів, представив інноваційний проект, коли велике яблуко (діаметром 80-85 мм) перетворюється на три міні-пончики залиті шоколадом, що створює додану вартість яблучної продукції. Одне яблуко в шоколаді в роздрібній мережі коштує 1,99 євро.
Кілька років тому компанія SAT Ort Bell розробила систему холодного зневоднення фруктів, яка дозволяє зберігати текстуру, схожу на структуру вихідного продукту, а також усі вітаміни та поживні речовини. Ця інновація виграла нагороду IRTA. Тоді SAT Ort Bell вирішив попрацювати з якісними і великими яблуками, нарізаними у вигляді пончика, залитого шоколадом. Про це повідомляє ІА «Інфоіндустрія» з посиланням на Profihort.
Хосеп Антон Ортіс (Josep Anton Ortiz), менеджер компанії SAT Ort Bell та бренду Роско Фрутс (Rosco Fruits), передбачав зміну виробничої структури ще в 2008 році. Нині пан Ортіс розглядає можливість відновлення занедбаного родинного яблуневого саду.
Виробничі потужності Роско Фрутс розташовані в муніципалітеті Алькарас (Alcarras) і дозволяють переробляти щодня понад 14 тис. яблук. Це дасть можливість виконати перші замовлення, які компанія вже отримала від деяких основних іспанських торгових мереж та постачальників HoReCa.
Продукція вже вийшла на ринок в окремих коробках, що містять ціле яблуко. Товар привернув увагу різних дистриб’юторів, включаючи бренд Bon Preu-Esclat, який вже почав продавати їх за 1,99 євро за одиницю.
Дегідратоване яблуко розрізається на три порції і його можна залити трьома різними типами шоколаду, щоб отримати три різні аромати, орієнтовані на три різні верстви населення. Роско з 70-ти відсотковим шоколадом — для споживача, який любить інтенсивний шоколад; Роско з 50% шоколадом — для поціновувачів м’якого шоколаду, а для дітей — Роско з молочним шоколадом.
Роско Фрутс прагне вести сталий бізнес, і всі яблука вирощуються відповідно до регламенту інтегрованого виробництва, а упаковка на 100% біологічно розкладається.
ІА «Інфоіндустрія»
Читайте нас у Telegram