Держпродспоживслужба сприяє відкриттю нових ринків для експорту української продукції

За результатами співпраці Держпродспоживслужби, МЗС, Посольства України в Канаді та Посольства Канади в Україні у грудні цього року для українських виробників м’яса птиці та продуктів з нього відкрито ринок Канади.

Відповідна робота розпочалася ще в 2019 році, коли представники канадського CFIA провели інспектування системи державного контролю за виробництвом на українських підприємствах. Перелік українських компаній, які відтепер мають право експортувати м’ясо птиці та продукти з нього до Канади, додано до бази даних CFIA. На офіційному вебпотралі CFIA опубліковано вимоги щодо ввезення м’ясних продуктів з України до Канади.

Ще одним іноземним ринком, який відкрився для українських компаній у грудні цього року за сприяння Держпродспоживслужби і МЗС, став ринок Туреччини для експорту рибних продуктів. Форма відповідного сертифіката вже розміщена на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Міжнародне співробітництво», рубрика «Сертифікати на експорт з України».

 

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry