14.08.2018
На Гнідавському цукровому заводі продовжується модернізація виробництва. Вже сьогодні на завершальному етапі встановлення жомопресів фірми «Babbini». Обладнання призначено для віджиму жому після дифузії. Про це повідомляє прес-служба компанії.Якщо говорити про майбутнє, наразі обговорюються напрацювання у концепції сушіння жому. Переговори ведуться з польською проектною організацією, яка зобов’язалася підготувати відповідний проект.
Одним із прикладів виробництва, яке допомагає рухатися в бік енергетичної незалежності України, експерти називають виробництво біоетанолу на Гнідавському цукровому заводі.
Підприємство активно співпрацює і переймає досвід європейців, закуповує обладнання передових технологій відомих німецьких фірм «IPRO», «BMA», «APRO», «Noton», «Polimex», «Babbini».
На підприємстві підтримують тісні контакти з державною компанією «Польський цукор», з німецькою компанією «Pfeifer&Langen», з іншими іноземними компаніями. Вони вбачають у Гнідавському цукровому заводі не тільки бізнес-партнера, але й установу, в якої можна повчитися.
«Будемо працювати та розвивати цукровий завод, щоб бути кращими не тільки в Україні, але й у Європі», — запевняють на підприємстві.
Укрцукор
Інфоіндустрія
Читайте нас у TelegramПов’язані теми: