Відроджуючи традиції доковідного періоду, команда АПК-Інформ продовжує підтримувати комунікацію між учасниками ринку в Україні та світі й оголошує про проведення конференції «Soybean and Meal market».
Коли: 26 серпня 2021 року
Де: м. Одеса, в готеліPremier Hotel Odesa з дотриманням усіх санітарних норм.
Сезон-2020/21 став одним із найбільш непередбачуваних, та й наступний не буде нудним! Отже – багато чого потрібно обговорити!
Серед топових тем та актуальних питань обговоримо:
2020/21 та 2021/22 МР для ринку сої: українські реалії vs світовий попит
Дисбаланс попиту/пропозиції: чи є межа зростання цін?
Протистояння переробників та експортерів на ринку сої України: конкуренція за сировину, вимушений імпорт і його наслідки, чи так все просто?
Рік із «соєвими правками»: які наслідки для України?
Агроклімат і зміщення зон обробітку сої: потужності є, але не там?
Мультипереробка як спосіб диверсифікації ризиків, але виживе найсильніший
Оптимізація логістики як перевага в конкурентному середовищі
Елеваторний бум позаду, але з’явилася потреба у власних мережах
ГМ соя поза законом: офіційно заборонена, але активно використовується та експортується
Потенціал використання сої в кормовиробництві з урахуванням поточного стану тваринницької галузі України
Китай і АЧС: невирішена проблема або спосіб маніпуляції ринком кормів і фуражною групою?
Рослинне м’ясо та зміна споживчих уподобань у світі: чи займе Україна свою нішу?
Глибока переробка сої: потенціал виробництва та реалізації
Перспективи вироблення біодизеля та альтернативних видів палива для підвищення енергетичної безпеки України
Буде гаряче та цікаво! На вас чекають фундаментальні доповіді, насичені дискусії та практичні сесії, прогнози і рекомендації провідних експертів, а також атмосферний нетворкінг та Evening Cocktail Party в морській столиці України.