Про сирні тренди та тенденції розкажуть на вебінарі від ProCheese

18 грудня о 16:30 відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024», — повідомляють в ProCheese від Ardis Group.

Спікерка: Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese в Ardis Group, засновниця ProCheese Академії, суддя World Cheese Awards від України.
Програма вебінару:

головні міжнародні події 2023;

огляд світових сирних бестселерів;

розвиток еко- та веган-трендів;

топ нових смаків 2024;

питання-відповідь.

Після вебінару ви:

дізнаєтесь, які глобальні тренди впливатимуть на сирну індустрію;

отримаєте вичерпні підсумки з ключових світових сирних подій та визначите для себе орієнтири для розвитку вашого магазину або ж продукту;

дізнаєтеся, які види сирів та смаки цікавитимуть споживачів як в Україні, так і на міжнародному ринку;

зрозумієте, на що звертати увагу при формуванні сирної матриці у 2024;

отримаєте зручний файл із нотатками з вебінару, до якого зможете постійно повертатись.

Вебінар буде корисним для професіоналів, що працюють або пов’язані із сиром:

керівники сирних відділів торговельних мереж;

власники та управлінці сирних магазинів;

виробники сиру;

баєри та інші.

Тривалість: 1,5 години;
Вартість: 500 гривень;
Бонус: конспект вебінара в подарунок.
Не втрачайте шанс дізнатися, як надалі розвиватиметься сирна галузь у 2024.

Для реєстрації переходьте за посиланням: https://pay.fondy.eu/s/wvM8vH6w

Організатори вебінару: ProCheese — департамент компанії Ardis Group, що надає сервіси для гастробізнесів і створений задля трансформації сирної галузі.

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Підпишись на Infoindustry