Зокрема, цьогоріч на Старокостянтинівський цукровий завод завітали представники TÜV SÜD Management Service GmbH – німецького концерну зі 150-річною історією, що нині є світовим лідером у царині експертиз, випробувань та сертифікації.
«Контролери отримали повний доступ до протоколів досліджень та результатів аналізів, які доводять, що “солодкий продукт” з терен Хмельниччини не містить ГМО та жодних шкідливих домішок для життя і здоров’я людини. За результатами перевірки незалежні аудитори вчергове підтвердили відповідність цукру, виробленого у Старокостянтинові, найвищим міжнародним і європейським стандартам – схемі FSSC 22000 версії 4.1», — розповідає начальник відділу сертифікації «A’SPIK GROUP» Ольга Сторожук.
Таким чином корпорація постачає на ринок продукт повністю вільний від будь-яких небезпечних речовин, здатних викликати негативні наслідки для організму на кшталт алергічних реакцій.
«Сертифікація FSSC 22000 v.4.1 є для нас перепусткою до співпраці з клієнтами топ-рівня, для яких критичним є отримання продукції флагманської якості. Передусім це, звісно, великі європейські компанії, але і на внутрішньому ринку все частіше наші партнери вимагають, аби цукор відповідав найвищим міжнародним стандартам, що безумовно свідчить про зростаючу якість вітчизняної харчової промисловості. Саме тому Food Safety System Certification є нагальною вимогою часу, що доводить конкурентоспроможність, мінімізує ризики, а також засвідчує нашу турботу про здоров’я кінцевих споживачів в Україні та світі», — підсумовує заступник генерального директора «A’SPIK GROUP» з економічних питань Дмитро Панчук.
Укрцукор