За 8 років родина Сергія Ольшанського перетворила 12 гектарів покинутої території у найбільший в Україні кизиловий сад. Зараз мета підприємця — зробити корисну та смачну українську ягоду популярною серед споживачів, пише ІА «Інфоіндустрія» з посиланням на TV5.
Кизил виробники продають як у натуральному, так і у переробленому вигляді. За роки роботи вдалося створити десятки варіантів рецептів, серед них соуси, пюре, компоти, а також солодощі.
Особливим успіхом підприємець Сергій вважає те, що українською ягодою нарешті зацікавилися за кордоном.
Підприємець зазначає, що співпрацю з іноземними виробниками розвиватиме, проте у пріоритеті залишається виробництво натурального продукту європейської якості для українського ринку.
Інфоіндустрія