В Україні збільшуються обсяги переробки сої

На одному з олійно-екстракційних заводів Вінницького олійно-жирового комбінату, що входить в ГК ViOil, стартувала програма переробки соєвих бобів, про що 3 лютого повідомила прес-служба компанії.

«У минулому році українські аграрії виростили хороший урожай сої. Висока якість соєвих бобів дозволить нам отримати якісний шрот з високим вмістом протеїну — не менше 50% », — розповів комерційний директор промислової групи ViOil Ігор Гадомський. За його словами, всю продукцію компанія відправить на зовнішній ринок.

При цьому найбільшим попитом вона користується на ринках країн ЄС. «Завдяки вдалому розташуванню підприємств ViOil ми можемо відвантажувати продукцію для для покупців на вигідних умовах. А наявність власної логістичної інфраструктури дозволяє нам суттєво скоротити час на доставку », — додав І. Гадомський.

Інфоіндустрія