01.02.2019
В Україні в 2018 році зросло виробництво варено-копчених, напівсухих, сиров’ялених, сирокопчених ковбас у порівнянні з 2017 роком – на 1,4% в. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Держстатистики. Так, в минулому році вироблено 23 тисяч 830 тонн таких ковбас.Виробництво напівкопчених ковбас в минулому році, у порівнянні з 2017 роком, скоротилася на 2,1% – до 40 тисяч 474 тонн. Ковбасних варених виробів, сосисок та сардельок в Україні в минулому році також почали робити дещо менше – на 0,2%. Всього їх за рік було вироблено 164 тисячі 889 тонн.
Дані наведені в натуральному вираженні, без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.
Інфоіндустрія
Читайте нас у TelegramПов’язані теми: