В Україні стартувала кампанія з безпечності продуктів харчування від малих виробників-фермерів «А дитині можна?»

3 червня стартує національна інформаційно-адвокаційна кампанія з безпечності продуктів харчування від малих виробників-фермерів «А дитині можна?» за підтримки Програми USAID АГРО.

Про це пише ІА “Інфоіндустрія” з посиланням на прес-службу Програми.

Чому це про кожного з нас

Малі та мікро фермери, які виробляють продукти харчування на продаж, переважно не знають, що впливає на безпечність вироблених ними продуктів, та як зробити своє виробництво безпечнішим. Порушуючи технологію виробництва, правила гігієни, внесення добрив чи зберігання, фермер може свідомо чи ні продавати небезпечні для здоров’я продукти.  

Споживачі – тобто ми з вами – купуючи продукти харчування для своїх дітей та сімей, віримо, що “з базару, від фермера” завжди смачніше та корисніше, ніж з супермаркету. Але насправді не розуміємо, як, де та за якими ознаками обрати дійсно безпечний продукт.  

 Інсайт кампанії

А чи можна це дитині? Ми, українці, завжди обираємо для дітей тільки найкраще. А ви впевнені, що виробляєте або обираєте дійсно “найкращі”, а, головне, безпечні харчові продукти, якими годуємо своїх дітей щодня?

Кампанія «А дитині можна?» допоможе фермерам, споживачам і представникам влади відповісти на питання: які фермерські продукти можна дитині, та що означає відповідально виробляти і свідомо споживати продукти харчування. 

Кампанія запропонує фермерам і споживачам різноманітні креативи й активності, щоб краще розібратися у питаннях виробництва і вибору безпечних продуктів харчування й триватиме 9 місяців, з 3 червня 2021 – до 1 лютого 2022 року.

Де шукати, і як долучитися

Всі активності кампанії будуть доступні з ФБ сторінки кампанії “А дитині можна?” за посиланням https://www.facebook.com/adytynimogna 

Кампанія проводиться за підтримки Програми USAID АГРО та імплементується маркетинговою та комунікаційною агенцією BeCentric. 

Посилання на відео про проект: 

https://www.youtube.com/watch?v=OM4iaokYkqE  

Відповідальне виробництво та свідоме споживання – ключі до підвищення якості та безпечності харчових продуктів в Україні, що сприятимуть прискоренню економічного розвитку сільських українських громад, шляхом поліпшення управління в сільськогосподарському секторі та стимулюватиме розвиток більш продуктивних, сучасних і прибуткових мікро, малих і середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry