Він виробляє на свої потужностях близько двох тонн вина – 12 сортів сухого червоного та білого, а також лікери. Його продукти здобули популярність у жителів Чорноморська та туристів своєю екологічністю, адже виробник не додає у вино хімічні консерванти, а застосовує давні методи стабілізації: перед тим, як розлити його у пляшки, виносить на холод, цю технологію 100 років тому використовували німецькі колоністи в Одеській області.
Виробник хоче одержати ліцензію на участь у винному туризмі, який набуває поширення на Півдні України, особливо в Тарутинському та Болградському районах Одещини. Одна з форм такого туризму – дегустації, які можна проводити, як вдома, так і на ярмарках, у місцях масового відпочинку.
Винороб нарікає на те, що в Україні перестали проводитися різні заходи, спрямовані на підвищення культури споживання вина, яке в Україні значно нижче від рівня Молдови чи Грузії. До 2014 року проводилася виставка виноробства на Морвокзалі в Одесі, на ній були представлені продукти, вироблені промисловим і домашнім способом, було дуже корисним і Свято молодого вина, яке проводилося в листопаді на Одеському ринку Початок.
А тому не чекаючи манни небесної, аматори самі влаштовують для прихильників своєї продукції дегустації, супроводжують їх лекціями про історію вина. В Олександра Васильовича вдома є унікальна колекція старовинних винних глечиків, про яку він теж може розповідати годинами. Він планує в кінці цього місяця приєднатися до французьких виноробів, які в себе на Батьківщині проводитимуть Свято Молодого вина.
Інфоіндустрія