«Укрзалізниця» приймає замовлення на перевезення з узгодженими строками та обсягами у піввагонах

«Укрзалізниця» розпочала приймання замовлень щодо отримання послуг на перевезення з узгодженими строками та обсягами у піввагонах компанії. Про це повідомила прес-служба філії УЗ «ЦТЛ». Замовлення може бути надано на такі періоди та із застосуванням таких ставок плати за використання вагонів:Мінімальний обсяг місячного замовлення становить 200 піввагонів, максимальний – 8 тис. Нормативна кількість діб використання вагона для піввагонів – 6 діб.

До участі допускаються замовники, які протягом аналогічного періоду попереднього року здійснювали середньомісячне навантаження вагонів у кількості не меншій, ніж зазначається у замовленні.

Приймання замовлень на перевезення вантажів із серпня 2020 р. на обраний період буде здійснюватися в електронному вигляді через АС «Клієнт-УЗ» із 23.07.2020 до 29.07.2020 включно. Можливість подання замовлень буде відкрито усім замовникам, які уклали договір про надання послуг з організації перевезень вантажів (у редакції від 01.07.2020) без необхідності укладання окремої додаткової угоди.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry