В Україні з’явилась новинка для прихильників здорового харчування – сублімовані ягоди

Сублімація – це новітня технологія, яка застосовується для переробки багатьох харчових продуктів, а раніше використовувалась лише в космічній галузі. Такий метод переробки набуває дедалі більшої популярності й в органічному виробництві.

В органічному секторі сублімацію почали використовувати експортно орієнтовані компанії, адже продукція набагато довше зберігається, ніж свіжа, але в той же час не втрачає своїх властивостей та поживної цінності. Про це пише Organic.info.

Окрім того, така продукція має додану вартість, адже може використовуватись далі в різних галузях. В Україні є кілька органічних виробників ягід, які застосовують технологію сублімації, але вперше цього року один із них запропонував органічні сублімовані ягоди для споживачів.

ТМ «Ахімса» пропонує три види органічних сублімованих ягід – малину, чорниці та полуницю в вакуумній упаковці по 60 та 230 грам. В такому вигляді ягоди можуть широко застосовуватись в домашньому господарстві.

Органічні сублімовані ягоди можуть стати гарним додатком до будь-якої страви: каші, мюслі, смузі, йогурти, їх можна додавати в компоти та випічку і насолоджуватись ароматами літа в будь-яку пору року.

Продукція ТМ «Ахімса» сертифікована Органік Стандарт, відповідно до вимог стандарту еквівалентного стандарту ЄС та ЕТКО, відповідно до вимог стандарту еквівалентного стандарту США (NOP). Підтвердження статусу органічного виробництва та наявність відповідних сертифікатів  гарантує, що виготовлена продукція відповідає всім вимогам органічного виробництва.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry