Bayer представить на конференції “Ягідництво та переробка: технології та інновації” ЗЗР нового покоління для органічного виробництва

Компанія Bayer представить на конференції “Ягідництво та переробка: технології та інновації” засоби захисту рослин нового покоління, що відповідають вимогам ЄС та стандартам органічного виробництва.

10-11 грудня у Львові відбудеться IV Міжнародна конференція для галузей ягідництва та переробки «Ягідництво та переробка: технології та інновації». Місцем проведення конференц-дня, насиченого знаннями, успішним досвідом, новими технологіями, обрано готельно-ресторанний комплекс «Варшава».  Програма конференції охопить весь процес – від закладки й захисту ягідника до позиціонування свіжої продукції та продуктів переробки на міжнародних ринках.

Але який би канал збуту виробник не обрав, головним фактором успішності його бізнесу залишається якість вирощених плодів. Адже ринок потребує високого ґатунку продукції, її лежкості, транспортабельності, великих однорідних партій. Тому важливою темою стане ефективний захист ягідних культур від шкідників та хвороб, яку розкриє Головний партнер конференції у сфері засобів захисту рослин – компанія «Bayer» («Байєр»).

Компанія «Bayer» – провідний світовий виробник засобів захисту рослин та новітніх рішень, які допомагають агровиробникам вирощувати здорову та безпечну продукцію, використовуючи сертифіковані в Європі новітні технології та розробки.

Ряд препаратів компанії «Bayer» не мають періоду очікування і не залишаються в кінцевих продуктах, тому можуть бути використані для всіх садових культур, у тому числі в органічних системах землеробства. Сьогодні компанія розробляє комплексні рішення для захисту від шкідників і хвороб смородини, лохини високорослої, аронії, суниці садової, малини і ожини, винограду, агрусу, чорноплідної горобини та журавлини, вирощуваних на відкритому грунті і під плівкою.

Зазначимо, ключовими темами конференції стануть особливості вирощування, продажів, зберігання і переробки популярних ягідних культур – чорниці високорослої, суниці садової, малини і чорної смородини, й перспективних ожини, жимолості, порічки, аронії, обліпихи та ін.

В заході візьмуть участь представники українських та зарубіжних компаній зі зберігання і переробки ягід (заморозка, сушка, консервування, виробництво соків, тощо). Відбудуться традиційні виставка-презентація технологій та обладнання, тари й упаковки, презентація-дегустація продукції ягідних і переробних підприємств, оригінальних плодово-ягідних напоїв.

Програма конференції, що розпочнеться 10 грудня, стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на базі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, устаткування, засобів захисту та догляду за рослинами.

В рамках конференції планується масштабна виставка європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. Традиційно організатор конференції – видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації» проводить виставку-презентацію напоїв на базі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із застосуванням ягід. Наприкінці конференц-дня відбудеться урочистий фуршет та розважальна программа. Дрес-код заходу – вишиванки або ж вишите вбрання!

11 грудня заплановано проведення масштабного бізнес-туру ягідними господарствами Львівщини – ТзОВ «Блюбері Груп» («B.B. Group») та ТОВ «Джі Пі Агро»

Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників ягідних господарств та переробних підприємств!

Головний Галузевий партнер — Асоціація «Ягідництво України»

Головний Організаційний партнер – готельно-ресторанний комплекс Варшава (м. Львів).

Головний Діловий партнер — компанія «Долина- Агро»

Генеральний партнер по ЗЗР — компанія Bayer

Ексклюзивний Технологічний партнер — компанія «Профполив»

Генеральний Юридичний партнер — компанія «Пахаренко і партнери»

Генеральний Інформаційний партнер — ІНТЕРФАКС-Україна

Головний Інформаційний галузевий партнер — журнал «Ягідник»

Медіа-партнери — ІА «Інфоіндустрія», «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

Умови участі в конференції:

Для виробників сільгосппродукції — вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 1500 грн.

Для не виробників сільгосппродукції — вартість участі — 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 3000 грн.

(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв і страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

Знижка 10%:

– членам Асоціації «Ягідництво України»;

– передплатникам журналів «Ягідник» і «Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації».

Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

Анна Панкратенкова (координатор проекту), тел. +38 097 75 92 583, [email protected]

Лариса Товкач, тел.+0979689516, [email protected]

Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682, [email protected]

Катерина Олар, тел. +38 096 50 10 254
Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry