Cygnet активно готується до початку нового виробничого сезону 2020/2021 МР

Про це повідомила компанія у своєму корпоративному журналі.

Посівна кампанія цього року завершилась 14 травня, а це на 11 днів раніше як торік. Компанія зіткнулася з браком вологи на початку посівної та її надлишком наприкінці. Через травневі зливи та низьку температуру повітря на полях утворилася грунтова кірка, що перешкоджала сходам посіяних культур. Тому Сігнет оперативно придбав і запустив у роботу дві ротаційні борони John Deere Yetter. Вони ефективно руйнували кірку і працювали по сходах цукрового буряка та кукурудзи.За це півріччя машино-тракторний парк поповнили також новим навантажувачем JCB та ще однією дисковою бороною Gregoire Besson Normandie SP 7M. Станом на середину червня на полях проводиться гербіцидний захист посівів цукрового буряка. Олександр Гапонюк, головний агроном Житомирського відділення, зазначає, що погода є сприятливою для вегетації рослин, а загальний стан посівів оцінює як хороший. Тим часом служба механізації активно готує техніку до жнив, аби провести збиральну кампанію на найвищому рівні.

«Підготовку заводу до виробництва у зв’язку з епідемічним станом, розпочато майже на 2 місяці пізніше запланованої дати. Також істотно скоротилась кількість персоналу, задіяного у ремонтних роботах, адже цього року ми завод лише ремонтуємо, масштабна модернізація не планувалась. Проте, завдання залишаються незмінними – підготувати підприємство таким чином, щоб досягнуті результати останніх років не втратити. Ми дещо змінили структуру організації ремонту, призначивши начальників змін відповідальними за повну підготовку призначених їм цехів. Це дасть можливість увесь ланцюжок від післявиробничої очистки до ремонту обладнання та його прокрутку сконцентрувати в одних руках», – розповідає технічний директор цукрового заводу Анатолій Манойленко.

Початок нового сезону не за горами, проте продаж цукру ще триває. Станом на середину червня близько 20% цукру, виробленого у минулому сезоні, лишається до продажу.

Інфоіндустрія

 

 

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry