02.12.2019
Львівська майстерня шоколаду спільно з “Співтовариством виробників і споживачів бобових України” розробили цукерки, до складу яких входить пюре чорної квасолі, пюре гороху нуту, пюре червоної сочевиці.
На конференції “Майбутнє бобових” 29 листопада було представлено три види цукерок: “Вояж з чорною квасолею”, “Праліне з нутом” та “Трюфель з червоною сочевицею”. У продажу вони з’являться вже в грудні.
Бобову індустрію буде підтримувати новий уряд. Оскільки виробництвом бобових займаються переважно малі та середні виробники, фермери, а саме вони в фокусі державної підтримки, розказала Інна Мєтєлєва під час урочистого відкриття форуму.
“Державна підтримка в сільському господарстві фокусується на двох речах. Перше — введення в обіг земель сільськогосподарського призначення для надання сільгоспвиробникам більше можливостей для виробництва, збільшення продуктивності та ефективності у виробництві і зовнішньому партнерстві. Наступний фокус — створення нових робочих місць та зростання експортного потенціалу. Бобова індустрія в цьому питанні найбільш цікава, бо виробництвом бобових займаються переважно малі та середні виробники, фермери. І на це є сьогодні фокус державної підтримки», — прокоментувала вона.
ІА “Інфоіндустрія”
Читайте нас у Telegram