Держпродспоживслужба впроваджує ІТ-системи

 В Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів впроваджують програмні комплекси «Інформаційна система з проведення протиепізоотичних заходів» та «Інформаційна система підтримки проведення інспекційних заходів та ведення реєстрів», а також для дистанційного навчання спеціалістів Держпродспоживслужби».Під керівництвом Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи відбулося засідання робочої групи із цього питання. Члени робочої групи обговорили ряд технічних і організаційних питань впровадження зазначених IT-систем в роботу Держпродспоживслужби, питання координації дій всіх учасників проекту щодо формування баз даних і довідників, захисту персональних даних тощо.

«Плануємо, що до серпня буде запроваджена цілісна ІТ-система, що є однією із передумов запровадження ризик-орієнтованого підходу в ході здійснення державного контролю», – зазначив Володимир Лапа.
За результатами зустрічі прийнято рішення напрацювати План дій для впровадження в Держпродспоживслужбі вищезазначених IT-систем.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry