Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації»: бізнес-тур на провідні переробні підприємства Львівщини – ТзОВ «Блюбері Груп» та ТОВ «Джі Пі Агро»

10-11 грудня у Львові, готельно-ресторанному комплексі «Варшава» відбудеться Четверта Міжнародна науково-практична конференція, адресована представникам ягідної та переробної галузей.

Конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» традиційно поєднує виступи провідних експертів галузі, презентації, виставки з досвідом практиків і можливістю побачити приклади вдалого впровадження сучасних технологій на власні очі. Так, 10 грудня у Львові в готельно-ресторанному комплексі «Варшава»
відбудеться конференц-день, який матиме практичне продовження 11 грудня під час бізнес-туру на провідні ягідні підприємства Львівщини. Перший візит на лохинову плантацію «B.B. Group» (ТзОВ «Блюбері Груп»). Другий на підприємство із вирощування та заморозки ягід ТОВ «Джі Пі Агро». 

Програма конференції, що розпочнеться 10 грудня, стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на базі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, устаткування, засобів захисту та догляду за рослинами.

В рамках конференції планується масштабна виставка європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. Традиційно організатор конференції – видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації» проводить виставку-презентацію напоїв на базі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із застосуванням ягід. Наприкінці конференц-дня відбудеться урочистий фуршет та розважальна программау. Дрес-код заходу – вишиванки або ж вишите вбрання!

11 грудня заплановано проведення масштабного бізнес-туру ягідними господарствами Львівщини – ТзОВ «Блюбері Груп» («B.B. Group») та ТОВ «Джі Пі Агро»

ТзОВ «Блюбері Груп» («B.B. Group») – сімейне підприємство у селі Унів, Львівської області, з 2016 року вирощує лохину. Досвід помилок та їхнього виправлення керівник компанії Ігор Мазур відтепер вважає своєю перевагою, і готовий ділитися ним з колегами та початківцями. Нині на плантації господарства вирощують 8 га лохини: 3 га вже плодоносять, а 5 га нещодавно закладено. Нині у господарстві успішно застосовують чимало цікавих підходів та порад щодо створення насаджень, обслуговування ділянки, захисту рослин від шкідників і хвороб в умовах західноукраїнського клімату. Цього сезону тут отримають вже другий промисловий врожай з насаджень, які плодоносять. Оптимістичний прогноз – зібрати приблизно 7 тонн з гектара, песимістичний – 5 тонн. У планах – розширятися, закладати нові плантації, виходячи з досвіду минулих помилок і досягнень, нарощувати врожайність. Учасники туру не тільки ознайомляться з тонкощами вирощування лохини, але й візьмуть участь у майстер-класі з обрізки лохини, за індивідуальним методом Ігора Мазура, що дозволяє відчутно збільшити врожаї ягід. 

ТОВ «Джі Пі Агро» на високому технологічному рівні займається вирощуванням ягід із наступним заморожуванням, а також надають послуги із заморожування та підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв. Історія ТОВ «Джі Пі Агро» розпочалася у 2014-му, коли керівник господарства Еміль Винницький разом з однодумцями вирішили зайнятися аграрним бізнесом на близько 40 га землі у Кам’янка-Бузькому районі Львівської області. На плантації  висадили чорну смородину кількох сортів. Однак згодом з’явилося розуміння того, що ягоди потрібно не лише вирощувати, а й переробляти, – створюючи таким чином додану вартість. Дослідивши ринок, зупинилися на облаштуванні комплексу для заморожування та переробки ягідної продукції. Адже заморожена ягода – продукт, який можна експортувати до будь-якого куточка світу, і до того ж вона має відносно стабільну ціну, на відміну від вартості свіжих ягід, котра щороку змінюється. Учасники бізнес-туру отримають оригінальний кейс порад і рекомендацій для створення власного переробного бізнесу.

Четверта Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» – це унікальна можливість перейняти кращий досвід колег, зрозуміти принципи їх роботи та пересвідчитися в тому, що переробка формує суттєву додану вартість та дозволяє вийти на нові ринки й новий рівень прибутків. 

Тож, зустрічаємося 10-11 грудня у місті Львів, готельний комплекс «Варшава»!

Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників ягідних господарств та переробних підприємств!

Головний Галузевий партнер — Асоціація «Ягідництво України»

Головний Організаційний партнер  – готельно-ресторанний комплекс Варшава (м. Львів).

Головний Діловий партнер — компанія «Долина- Агро»

Генеральний партнер по ЗЗР — компанія Bayer

Ексклюзивний Технологічний партнер — компанія «Профполив»

Генеральний Юридичний партнер — компанія «Пахаренко і партнери»

Генеральний Інформаційний партнер — ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

Головний Інформаційний галузевий партнер — журнал «Ягідник»

Медіа-партнери — ІА «Інфоіндустрія», «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

Умови участі в конференції:

Для виробників сільгосппродукції — вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 1500 грн. 

Для не виробників сільгосппродукції — вартість участі — 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 3000 грн.

(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв і страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

Знижка 10%: 

  • членам Асоціації «Ягідництво України»;
  • передплатникам журналів «Ягідник» і «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації»..

Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

   Анна Панкратенкова (координатор проекту), тел. +38 097 75 92 583,  [email protected]

Лариса Товкач, тел.+38 0979689516, [email protected]

   Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682, [email protected]

Катерина Олар, тел. +38 096 50 10 254

Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692

 

 

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry