24.10.2019
За спільної ініціативи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП) запроваджено курс лекцій для студентів першого року магістратури факультету ветеринарної медицини. Даний курс розроблений з метою підвищення обізнаності стосовно діяльності Держпродспоживслужби, законодавчої бази, міжнародної діяльності, а також державної системи контролю за інфекційними хворобами тварин.Днями заступник Голови Держпродспоживслужби – Ольга Шевченко та Начальник Управління міжнародного співробітництва Держпродспоживслужби – Олена Курята провели вступну лекцію, заохотивши студентів до глибшого вивчення національного та міжнародного досвіду у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів.
Ініціатива направлена на формування свідомих та кваліфікованих кадрів, які в майбутньому зможуть бути залучені до держаного контролю.
Інфоіндустрія
Читайте нас у TelegramПов’язані теми: