Посадовці Держпродспоживслужби братимуть участь у підготовці фахівців НУБіП

За спільної ініціативи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП) запроваджено курс лекцій для студентів першого року магістратури факультету ветеринарної медицини. Даний курс розроблений з метою підвищення обізнаності стосовно діяльності Держпродспоживслужби, законодавчої бази, міжнародної діяльності, а також державної системи контролю за інфекційними хворобами тварин.Днями заступник Голови Держпродспоживслужби – Ольга Шевченко та Начальник Управління міжнародного співробітництва Держпродспоживслужби – Олена Курята провели вступну лекцію, заохотивши студентів до глибшого вивчення національного та міжнародного досвіду у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів.

Ініціатива направлена на формування свідомих та кваліфікованих кадрів, які в майбутньому зможуть бути залучені до держаного контролю.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry