Семінари у форматі відкритого діалогу

У березні Міністерство аграрної політики та продовольства України разом із експертами за підтримки ЄС розпочало черговий етап семінарів з питань нового харчового законодавства України. Семінари відбуваються в рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

«Минулорічна практика проведення в кожній області семінарів з питань безпечності харчових продуктів, в яких взяли участь понад 1500 фахівців, показала свою ефективність та високу затребуваність. Саме тому цього року ми продовжуємо ініціативу із ознайомлення зацікавлених представників харчової та переробної промисловості щодо законодавства та кращого досвіду у сфері якості та безпечності продукції», – прокоментувала Олена Ковальова, заступник міністра аграрної політики та продовольства України.

Семінари відбуваються у форматі відкритого діалогу. Тобто, усі присутні мають можливість вільно спілкуватися з експертами і надавати пропозиції, які у подальшому будуть враховуватись у законотворчому процесі.

На сьогодні, семінари вже відбулися у Харкові (для учасників з трьох областей: Харківська, Луганська, Донецька) і у Сумах (Сумська та Чернігівська області).

Наступні заходи відбудуться:

22.03.2017 у м. Дніпро (Дніпропетровська, Кіровоградська, Запорізька області);

31.03.2017 у м. Полтава (Полтавська, Черкаська області);

21.04.2017 у м. Київ (Київська, Житомирська області);

Травень – Червень у м. Львів (Львівська, Волинська, Рівненська, Закарпатська області), м. Вінниця (Вінницька, Хмельницька області), м. Івано-Франківськ (Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька області), і у м. Одеса (Одеська, Миколаївська, Херсонська області).

За детальною інформацією щодо семінарів прохання звертатись до структурних підрозділів з питань агропромислового розвитку відповідних облдержадміністрацій.

Довідково:

Проект «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною Програми всеохоплюючої інституційної розбудови у сфері безпечності харчових продуктів в Україні. Основною метою його діяльності є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry