«Ми відпрацювали за повною агрономічною схемою, і , як наслідок, задоволені проробленою роботою. На майбутню врожайність цієї сільськогосподарської культури впливає чимало факторів, які треба враховувати: терміни сівби/збирання, технологія вирощування, яка може максимально розкрити потенціал гібридів, раціональне використання агротехнічних та агрохімічних прийомів. Щоб отримати гарні врожаї та високу цукристість солодких коренеплодів, потрібно, найперше, внести необхідні мінеральні добрива, згодом вберегти рослини від надлишкового використання гербіцидів, адже, як відомо, цукровий буряк надзвичайно чутливий до дії останніх. Обов’язково потрібно захистити “солодку” культуру від хвороб та шкідників. Листкова поверхня рослини має бути чистою», — ділиться Сергій Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (Проект «Рослинництво»).
Гарні результати стали логічним підсумком послідовного, систематичного, а головне, вчасного підвищення рівня організації виробництва і трудової дисципліни, чіткого дотримання обов’язків агрономічної та інженерної служб.
Інфоіндустрія