Для чого ADAMA, BASF, Corteva Agriscience, Nufarm та Syngenta об’єднались?

10 жовтня 2019 р. – ADAMA, BASF, Corteva Agriscience, Nufarm та Syngenta об’єднали зусилля для подальшого вдосконалення способів поводження з продуктами для захисту сільськогосподарських культур в Європі шляхом сприяння використанню технології закритої системи передачі (closed transfer system CTS).Система easyconnect складається з двох компонентів: унікального гвинтового ковпачка, попередньо встановленого на контейнерах, і муфти, які разом становлять CTS. До 2021/2022 рр. широкий спектр контейнерів (стандарт ІС-63) планується оснастити стандартизованим попередньо встановленим гвинтовим ковпачком і запропонувати фермерам у Данії, Німеччині, Франції, Нідерландах та Великобританії, а потім іншими країнами.

«CTS дозволяє захищати посіви безпосередньо із оригінального контейнера в розпилювальний бак і точно вимірювати об’єм хімічної речовини, що передається. Це значно зменшує вплив на операторів та ризики для навколишнього середовища від бризок чи розливу “, – пояснив Лівіо Тедескі, старший віце-президент з питань сільськогосподарських рішень EMEA (ЄБСА) та СНД, BASF SE.

«Введення CTS на широкий асортимент продукції матиме реальну користь для навколишнього середовища за рахунок значного зниження ризику розливу під час поводження з продуктами. Переваги помітні ів системі ополіскування тари, яка полегшує очищення та промивання упаковки », – сказав Ксав’є Лепрінс, керівник відділу розвитку бізнесу EAME (ЄБСА) в Syngenta.

«Сьогодні в господарствах існує великий інтерес до підвищення ефективності. Щоб максимально збільшити час, проведений у польових умовах у підходящі дні для обприскування, оператори оприскувачів бажають скоротити час завантаження, не знижуючи безпеку. CTS easyconnect, допомагають у цьому.», – сказала Луїза Брінкворт, менеджер з управління продуктами Північної Європи, Corteva Agriscience.

Бертран Ломбард, віце-президент ADAMA Південна Європа, додав: “Для фермера це дуже корисно, CTS простий у використанні; технологія easyconnect зменшує зусилля для підйому ємностей і тим самим мінімізує використання продуктів. “

«Ми самі хочемо побачити, як фермери сприймають CTS. Ось чому п’ять найбільших гравців галузі зараз роблять крок, щоб самостійно протестувати систему easyconnect і постійно вдосконалювати спосіб поводження з засобами захисту врожаю », – сказала Карина фон Деттен, керівник портфоліо-рішень EuMEA в Nufarm.

Розроблена компанією BASF у співпраці з виробниками обладнання, easyconnect пройшов комплексні випробування на фермах у вибраних країнах з 2015 року. На основі відгуків фермерів система постійно вдосконалювалася з точки зору керованості та швидкості, що робить наповнення швидшим, ніж через широко використовуваний індукційний бункер.

 

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry