Євген Клопотенко з колегами отоварилися на стендах учасників UHBDP

Найкращі кухарі України познайомилися з продукцією учасників Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва на Національному відборі Bocuse d’Or Ukraine 2021, першому в Україні кулінарному конкурсі міжнародного формату, який 11 жовтня відбувся в Києві.

 

Це була масштабна професійна подія у сфері HoReCa в Україні та чудова можливість для фермерів півдня країни, учасників UHBDP, продемонструвати свою продукцію. Участь у виставці стала доступом до великої кількості ресторанів, кафе, а також компаній, які закуповують продукти для HoReCa. Кулінарні експерти, видатні шеф-кухарі, бренд-амбасадори в сегменті HoReCa змагалися за звання найкращого у кулінарному мистецтві, а виробники плодоовочевої продукції, лікарських трав та меду демонстрували шефам продукти, які затребувані у сегменті HoReCa, аби шефи змогли використати ці унікальні інгредієнти для своїх кулінарних шедеврах.

Під час виставки всі бажаючи могли приєднатися до локальної експозиції учасників UHBDP, де були представлені виробники продукції для HoReCa, фермерська продукція виробників півдня України: свіжі салати, консервовані овочі, свіжозаморожена плодоовочева продукція, натуральний мед та інше.

Одним з зіркових гостей, хто відвідав стенд #UHBDP,  був відомий шеф-кухар, народний улюбленець Євген Клопотенко. Кухар віддав належне свіжій та  крафтовій продукції наших учасників та відібрав у них продукти для своїх страв.

 

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry