ХТЗ представив новий гусеничний трактор ХТЗ-18120

ХТЗ опублікував відеоролик, в якому демонструється робота гусеничного трактора ХТЗ-181.20. Про це повідомляється на офіційному сайті ХТЗ.ХТЗ-181.20 є однією з останніх новинок, яку випустив завод. В ході демонстрації трактора, що був агрегатований сучасним сільгоспобладнанням, показано, що використання гусениць знижує питомий тиск, унеможливлює буксування, що дозволяє зберегти ґрунт.

ХТЗ-181.20 має високі тягові показники та характеризується економічністю використання палива. «При використанні дискового лущильника ДЛ-6 Слобода витрата палива складає всього 3,5-4 літра на гектар, а з дисковою бороною Kronos 3+ — 9 літрів, при цьому продуктивність машинотракторного агрегату становить 7,5 га/год при використанні першого і 4,0 га/год — при використанні другого», — зазначено на сайті ХТЗ.

ХТЗ-181.20 обладнаний удосконаленою гідравлічною та оновленою навісною системами, тому може працювати з будь-якими сільськогосподарськими знаряддями та виконувати основні операції, як обробка ґрунту, посів і транспортування.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry