KSG Agro планує збільшити поставки фасованої свинини в торгові мережі на 10-20%

Агрохолдинг KSG Agro планує збільшити продажі фасованої свинини в торгових мережах «Сільпо» та VARUS на 10-20%. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу. 

Агрохолдинг KSG Agro планує збільшити поставки свинини, виробленої на свинокомплексі ТОВ «Стронг-Інвест» (с. Нива Трудова, Апостолівський район, Дніпропетровська область), що відповідає в холдингу за свинарський бізнес, в фасованому вигляді в торгових мережах «Сільпо» та VARUS на 10-20%. 

Основна причина збільшення поставок – бажання торгових мереж реалізувати більшу кількість фасованої свинини, виробленої підприємством KSG Agro. Представники рітейлерів відзначають високу якість та безпеку свинарської продукції агрохолдингу, виробленої без застосування антибіотиків. 

«Якість свинини від KSG Agro завжди знаходиться на високому рівні, – говорить PR & Marketing manager торгової мережі VARUS Ганна Петрова, – Для нашої мережі вакуумоване порційне м’ясо дозволяє в пікові періоди знижувати напругу на обладнання нашого цеху обробки. Фасована свинина в охолодженому вигляді зберігається до 7 днів, а на полицях супермаркетів 48 годин за температури від 0 до 4 градусів». 

У торгових мережах «Сільпо» та VARUS свинина KSG Agro проходить повний контроль сертифікації та якості – сертифікати, терміни виготовлення, температурний режим зберігання, візуальний контроль та ін.

«Партнерство з KSG Agro нашої торгової мережі обумовлене тим, що цей постачальник для нас зрозумілий, прозорий та безпечний, а якість й характеристики його продукції підтверджені нашим вимогливим виробничим та внутрішнім контролем. Безпека продукції для наших покупців – один з основних пріоритетів компанії VARUS, тому ми не робимо жодних поблажок постачальникам – лише жорсткий контроль, в даному випадку – свинини», – резюмує Ганна Петрова. 

За словами керівника м’ясного бізнес-напрямку KSG Agro Олександра Долженка, розширення поставок свинини в мережі супермаркетів буде здійснюватися, в тому числі за рахунок вакуумованої маринованої свинини, а також поставок ковбас з свинарської продукції холдингу під марками private lable. 

«Ми плануємо випускати сирокопчені ковбаси зі свинини, можливо, з додаванням яловичини, під замовлення торгових мереж у форматі private lable, – розповідає Олександр Долженко, – З цією метою на м’ясокомбінаті «Дніпро» вже обладнаний спеціальний ковбасний цех». 

Олександр Долженко також повідомив, що для поставок свинини в торгові мережі в агрохолдингу створено окремий підрозділ з вирощування «важких» свиней масою 165-175 кг, що дозволяє випускати преміум-м’ясо. 

 

ДОСЬЄ 

 KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свинарі України».

 Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проєкти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry