Відтак, для твердопаливних котлів теплоелектроцентралі знадобиться менше вугілля, яке імпортується з Польщі. Наразі монтажні роботи зі встановлення вакуум-конденсаційного устаткування вітчизняного виробництва добігають до завершення, незабаром на нього чекатимуть випробування.
Водночас заощадити на енергоресурсах допоможе і заміна насосів на станції подачі технічної води, оскільки нове обладнання також відзначається економнішим використанням електроенергії.
Крім того, на підприємстві на фінішну пряму вийшли роботи з модернізації сушильного відділення, завдяки яким “солодкий” продукт старокостянтинівського виробництва додасть у якості.
В «A’SPIK Group» розраховують, що такі кроки поліпшать показники рентабельності, аби завод зі 120-річною історією не втрачав конкурентоспроможності на внутрішніх і світових ринках.
«Заощадження енергоресурсів та поліпшення якості кінцевого продукту – головні пріоритети “цукрового” міжсезоння для завода. Від того наскільки успішно ми впораємося з цими завданнями сьогодні, залежатимуть результати нашої роботи завтра. Тільки постійний прогрес є запорукою утримання лідерських позицій у цукровій промисловості держави, забезпечення краян робочими місцями, а бюджетів – надходженнями», — зауважує генеральний директор групи компаній «A’SPIK Group» Олександр Співак.
Інфоіндустрія