В Україні триває сезон переробки цукрових буряків

В Україні триває сезон переробки цукрових буряків. На приватному підприємстві «Ланнівський цукровий завод» стартував сезон виробництва солодкого продукту. Про це повідомила Лан Інфо Плюс Карлівка у Фейсбук. Перші тонни буряка для їх перетворення на «біле золото» завод отримав завдяки власній сировинній базі — з полів підприємств Ланнівської агропромислової групи.Цукру, що виробляється на заводі, достатньо не тільки для того, щоб забезпечити потреби жителів області, але й для реалізації в інші області нашої країни і навіть для експорту.

Про цукристість та врожайність буряків говорити ще зарано, адже робота тільки набирає обертів. Основне завдання ланнівських виробників — втримати продуктивність заводу та якісні показники цукру.

ТОВ «Олександрійський цукровий завод», що розташований у селищі Приютівка, також почав переробляти цукровий буряк урожаю 2019 року. Про це повідомила прес-служба Приютівської громади. Із нового врожаю технічної рослини уже отримують першу готову продукцію.

Цьогоріч на заводі планують прийняти та переробити понад 300 тис. т цукрових буряків. Ефективній роботі підприємства сприятимуть близько одного мільйона інвестицій в доларовому еквіваленті, які вклали в оновлення продуктового відділення.

Варто відзначити, що перебудова існуючих об’єктів дозволила підвищити якість цукру-піску із цукрових буряків, який відтепер повністю відповідає європейським стандартам.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry