Як в досягти флагманської якості цукру в умовах України

Аби забезпечити флагманську якість “солодкого” продукту власного виробництва, старокостянтинівські цукровики використовують для безтарного зберігання “білого золота” сучасний силос місткістю 35 тис. т. Про це повідомляє компанія на своїй Фейсбук-сторінці.Порівняно із традиційними складськими приміщеннями, новітня конструкція забезпечує кращу кондиційність цукру з точки зору його стану, консистенції, гігієнічності та безпечності харчових продуктів.

Зокрема, на відміну від звичайних складів, силос оснащений системами вентиляції та кондиціювання, які завдяки підтримці необхідної температури та вологості значно зменшують процеси злежування цукру та утворення грудок. У такий спосіб нові технології надають економічні преференції на ринку, адже гарантують відповідність продукції найвищим критеріям якості.

В А’SPIK GROUP зазначають, що силос на підприємстві запустили у 2018 році, а інвестиції в його будівництво вже приносять свої плоди.

«Введення в дію нового комплексу дозволило одразу заощадити на складських приміщеннях. Крім того, модернізація підвищила ефективність зберігання продукції, що безумовно додало їй конкурентоспроможності на ринку», — розповідає директор ТОВ «Старокостянтинівцукор» Дмитро Данкович.

За його словами, нова конструкція мінімізує негативний вплив навколишнього середовища та примх погоди, особливо в зимовий період, на складований цукор.

Відтак кондиційний продукт задовольняє вимоги навіть топ-клієнтів, для яких головною вимогою є якість харчових продуктів. Саме тому використання силосу має очевидні переваги, адже забезпечує споживачів на вітчизняному і зовнішньому ринках “солодким” продуктом справжнього європейського рівня у будь-який час. Повідомляє “Укрцукор”.

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry