20.07.2020
Дослідження, замовлене Національною радою птахівництва США та проведене IRI в липні минулого року, показало, що, хоча майбутнє курятини виглядає більш перспективно, ніж ситуація з іншими видами м’яса, компанії та роздрібні торговці повинні продовжувати змінюватися, щоб задовольнити сучасних покупців.З 1960 року середньорічне споживання курятини на душу населення в США зросло більш ніж утричі до 94 фунтів (42 кг), тут птиця має перевагу над свининою та іншими видами м’яса. Під час дослідження IRI, було встановлено, що курка більш популярна серед споживачів, ніж яловичина, свинина та риба з точки зору її смаку, користі для здоров’я, універсальності та зручності в приготуванні. Утім з точки зору сталого розвитку м’ясо птиці програє лише рослинній їжі.
Пов’язані теми: