Всі цукрові заводи компанії «Астарта-Київ» запровадили систему HACCP

На сьогоднішній день всі цукрові заводи агропромхолдингу «Астарта-Київ» вже запровадили систему аналізу небезпечних чинників і критичних контрольних точок — HACCP. Про це розповів генеральний директор компанії Віктор Іванчик під час прес-конференції, присвяченій 50-річчю «Яреськівського цукрового заводу».

«Ми серйозно працюємо над підтриманням створеної системи HACCP на всіх цукрових заводах, а також впроваджуємо принципи HACCP в тваринницькому секторі «Астарти», — зазначив директор. За його словами, всі цукрові заводи компанії сертифіковані відповідно до українських стандартів (ДСТУ), включаючи п’ять заводів, які сертифіковані у відповідності з міжнародними вимогами (ISO та FSSC). «Для нас впровадження системи HACCP через українські та міжнародні стандарти — це безпека харчової продукції та наших споживачів», — розповів він. Також генеральний директор додав, що сертифікаційні процеси продукції дуже важливі для компанії, тому їм приділяють багато уваги і вкладають у це значні кошти.

«Щороку ми інвестуємо понад 60 млн грн в систему сертифікації, адже це дуже важливо для нашої галузі. Тільки з цими сертифікатами ми можемо вийти на світовий ринок та бути конкурентоспроможними», — пояснює Віктор Іванчик.

Інфоіндустрія