14.11.2024
McDonald’s USA, Syngenta та Lopez Foods (виробник протеїнів) оголосили про рішення співпрацювати для екологізації вирощування яловичини.
Головна мета співпраці – зменшення кількості викинутого вуглекислого газу на фунт виробленого м’яса. Зі сторони Сингенти запропоновано використовувати один з її гібридів кукурудзи, яку можна ~на 5% ефективніше використовувати для фуражних цілей (як на зерно, так і на силос). Її особливістю є наявність альфа-амілази, що спрощує розкладання крохмалю до цукрів, як наслідок, підвищує перетравність рослинної сировини.
McDonald’s планує зменшити викиди вуглекислого газу на 164 тис. метричних тонн завдяки цій програмі.
Повідомляє Syngenta.
Читайте нас у TelegramПов’язані теми: