McDonald’s, Syngenta та Lopez Foods оголосили про співпрацю

McDonald’s USA, Syngenta та Lopez Foods (виробник протеїнів) оголосили про рішення співпрацювати для екологізації вирощування яловичини.

Головна мета співпраці – зменшення кількості викинутого вуглекислого газу на фунт виробленого м’яса. Зі сторони Сингенти запропоновано використовувати один з її гібридів кукурудзи, яку можна ~на 5% ефективніше використовувати для фуражних цілей (як на зерно, так і на силос). Її особливістю є наявність альфа-амілази, що спрощує розкладання крохмалю до цукрів, як наслідок, підвищує перетравність рослинної сировини.

McDonald’s планує зменшити викиди вуглекислого газу на 164 тис. метричних тонн завдяки цій програмі.

Повідомляє Syngenta.

Читайте нас у Telegram

Популярні новини

Підпишись на Infoindustry