В 2016 році українські підприємства виробили 991 тис. тонн м’яса птиці

Це на 12% більше, ніж у 2015 році. З цього обсягу 746 тис. тонн – свіже і охолоджене м’ясо (+ 5%), заморожене м’ясо – 245 тис. тонн (+ 40% рік до року). За грудень 2016-го українські підприємства виробили майже 105 тис. тонн м’яса птиці, що є новим максимальним місячним рівнем виробництва за останні роки. Зростання в порівнянні з листопадом становить 5%, а з груднем 2015-го – 34%. Основний фактор росту виробництва – зростання експорту в порівнянні з минулим роком на 80 тис. тонн. Як повідомлялося раніше, в 2016 році загальний обсяг експорту м’яса птиці з України становив 240 тис. тонн. (+ 49% до значення за 2015 р).

Інфоіндустрія

Читайте нас у Telegram

Пов’язані теми:

Популярні Новини

Підпишись на Infoindustry