05.04.2017
Протягом квітня-травня місяця 2017 року за ініціативою Держпродспоживслужби планується провести 19 семінарів з безпечності харчових продуктів в кожному районі Сумської області. Семінар складатиметься з трьох частин із наступних тем: «Зміни в Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Основні питання які виникають при обігу харчових продуктів в закладах освіти», «Особливості обігу харчових продуктів на агропродовольчих ринках».Такий захід проводиться працівниками відділів безпечності харчових продуктів, відділу протиепізоотичних заходів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області та управліннями Держпродспоживслужби в районах та містах з метою надання роз’яснень вимог харчового законодавства та особливостей обігу неперероблених харчових продуктів із свинини для споживання людиною пов’язаною ускладненням ситуації по африканській чумі свиней.
До участі в семінарі запрошуються всі бажаючі. Місце проведення та інші організаційні питання слід уточнювати у організаторів заходу, зазначених у наведеному нижче графіку.
Інфоіндустрія
Читайте нас у TelegramПов’язані теми: